خدمات تلفن همراه
آشپزی - کباب چنگه یا شیشلیک
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
گوشت راسته گوساله ۱۵۰۰ گرم
دنبه ۱۵۰ گرم
کره ۲۵۰ گرم
پیاز ۳ عدد
روغن زیتون ۱ فنجان
گوجه فرنگی ۶ عدد
فلفل قدری
طرز تهیه
برای تهیه کباب باید از گوشت راسته گوساله یا گوسفند استفاده نمود، نکته قابل توجه برای کباب خوب انتخاب گوشت آن است که باید نرم باشد (بهوسیله گردهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز میتوان گوشت را نرم و ترد نمود).
ولی بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل ۲۴ ساعت قبل آماده و نرم نمود. انواع کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود.
کباب را میتوانیم به هر اندازه که میل داریم پهن کنیم به این ترتیب که راسته را روی تخته میگذاریم به انداز ای که میل داریم پهنای کباب بشود یک قطعه جدا میکنیم.
مثلاً پهنا چهار انگشت و سپس قطعات دیگر گوشت می گذاریم قطعات دیگر را میبریم، بعد گوشت را به قطر دو سانتیمتر ورقه ورقه میکنیم و آماده میگذاریم.
لازم نیست شکل آنها منظم باشد، باید بین هر دو یا سه قطعه گوشت یک قطعه کوچک دنبه به سیخ کشیده،سپس پیاز را نرم رنده میکنیم.
روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و می گذاریم لا اقل یکشب بماند.
بعد گوشتها را به سیخ کشیده و کی روی آن را با کارد میکوبیم و روی حرارت ملایم کباب میکنیم و گاهی سیخهای کباب را بر میگردانیم کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود و آبدار باشد.
بعد کبابها را در دیس میکشیم و روی آنها را کمی نمک میپاشیم و کمی هم کره روی آن میگذاریم و اطراف آن را با پیاز خلال کرده و جعفری تزیین میکنیم.
کباب را نباید هیچ وقت لای نان قرار داد زیرا آب کباب به خورد نان میرود و خشک میشود. با کباب چنجه میتوان کباب گوجه فرنگی تهیه و مصرف نمود.
بدون دنبه نیز میتوان این کباب را آماده نمود و بعد از طبخ مقداری کره روی آن قرار داد.
در صورتیکه بخواهیم از آب لیمو یا کیوی خرد شده برای نرم کردن گوشت استفاده کنیم برای هر یک صد گرم گوشت یک قاشق سوپخوری آب لیمو یا کیوی خرد شده با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و نیم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در این مایه میخوابانیم.
در صورتیکه بخواهیم از گردهای نرم کننده مخصوص گوشت استفاده کنیم برای هر یک کیلو گوشت یک قاشق مربا خوری از گرد نرم کننده با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و نیم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در این مایه میخوابانیم.
ممکن است بدون روغن زیتون هم گوشت کباب را آماده کرد.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ نفر کافی است.
تلاوت توسط استاد محمد احمد شبیب درباره 54 - قمر از سایت الکعبه با عنوان القمر والرحمن عزاء الاستاذ صلاح بلال 1-12-2004
سخنرانی توسط استاد رحیم پور ازغدی درباره جامعه از سایت راسخون با عنوان تمدن های مدرن علیه پروژه عقلانیت
مراثی (نوحه) توسط حاج سعید حدادیان بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت قاسم ع از سایت تبیان با عنوان عمو به قربان تو
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج محسن فرهمند آزاد درباره دعای سمات از سایت شهید آوینی با عنوان دعای سمات
ترتیل توسط شیخ توفیق الصایغ درباره 101 - قارعه از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره قارعه - حفص از عاصم
مدایح (به شادی ) توسط حاج محمود کریمی بمناسبت ذی القعده درباره امام رضا علیه السلام از سایت تبیان با عنوان اشک شوق
مناجات درباره راز و نیاز با خدا از سایت تبیان با عنوان نجوای شبانه و دلسوخته با حضرت معبود/علیرضا کنگرلو
اذان توسط استاد سید محسن خدام حسینی از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 8 - انفال از سایت راسخون با عنوان سوره ی انفال آیات 51 تا 54 -2
ندبه انتظار توسط حاج محمدرضا طاهری بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت راسخون با عنوان حاج محمدرضا طاهری - شب دوم محرم 96 - اگر تو آه کشیدی (مناجات)
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره الإنشقاق
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 99,563,217